Zásady

Cookies

Tyto zásady používání souborů cookie byly naposledy aktualizovány dne 14. 6. 2024 a vztahují se na občany a osoby s trvalým pobytem v Evropském hospodářském prostoru a Švýcarsku.

Úvod

Moje webové stránky https://kamilvitek.cz (dále jen “webové stránky”) používají soubory cookie a další související technologie (pro zjednodušení jsou všechny technologie označovány jako “soubory cookie”). Soubory cookie umisťují také mnou najaté třetí strany. V níže uvedeném dokumentu vás informujemi o používání souborů cookie na mých webových stránkách.

Co to jsou Cookies?

Soubor cookie je malý jednoduchý soubor, který je odesílán spolu se stránkami tohoto webu a ukládán vaším prohlížečem na pevný disk vašeho počítače nebo jiného zařízení. Informace v něm uložené mohou být při další návštěvě vráceny na mé servery nebo na servery příslušných třetích stran.

Co je to skript?

Skript je část programového kódu, která slouží ke správnému a interaktivnímu fungování mých webových stránek. Tento kód se spouští na našem serveru nebo ve vašem zařízení.

Co to je webový maják (anglicky web beacon)?

Webový maják (nebo pixelový tag) je malý, neviditelný kousek textu nebo obrázku na webové stránce, který se používá ke sledování návštěvnosti webové stránky. Za tímto účelem se pomocí webových majáků ukládají různé údaje o vás.

Cookies

  1. Technické nebo funkční soubory cookies

    Některé soubory cookie zajišťují správné fungování určitých částí webových stránek a vaše uživatelské preference. Umístěním funkčních souborů cookie vám usnadňuji návštěvu mých webových stránek. Při návštěvě mých webových stránek tak nemusíte opakovaně zadávat stejné údaje a například zboží zůstává v nákupním košíku, dokud nezaplatíte. Tyto soubory cookie můžu umístit i bez vašeho souhlasu.

  2. Statistiky Cookies

    Statistiky souborů Cookies používám k optimalizaci práce s webovými stránkami pro mé uživatele. Pomocí těchto statistických souborů cookie získávám přehled o používání mých webových stránek. Žádám vás o souhlas s umístěním statistických souborů cookie.

  3. Marketingové/Sledovací Cookies

    Marketingové/sledovací soubory cookies jsou soubory cookie nebo jiná forma místního úložiště, které se používají k vytváření uživatelských profilů pro zobrazování reklamy nebo ke sledování uživatele na těchto webových stránkách nebo na několika webových stránkách pro podobné marketingové účely.

Umístěné soubory Cookies

 

WordPress

Pro vývoj webových stránek používám WordPress. Dozvědět se více.

Sdílení dat: Tyto data nejsou sdílena se třetími stranami.

Google Analytics

Pro získávání statistik a dat mého webu používám Google Analytics. Data. Dozvědět se více

Sdílení dat: Pro více informací si prosím přečtěte Zásady ochrany osobních údajů od Googlu.

Google Fonts

Pro zobrazení fontů používám Google Fonts. Dozvědět se více.

Sdílení dat: Pro více informací si prosím přečtěte Zásady ochrany osobních údajů od Googlu.

Google reCAPTCHA

Pro spamovou prevenci používám Google reCAPTCHA. Dozvědět se více.

Sdílení dat: Pro více informací si prosím přečtěte Zásady ochrany osobních údajů od Googlu.

Různé

brx_state_themeStyles
notices_dismissed__traffic_page_settings
brx_builder_control_spacing_view
brx_state_pseudoClasses
loglevel
brx_active_window
et-cloud.favoritePacks
notices_dismissed__traffic_page_highlights_module_settings
wpel_upsell_shown
wpel_upsell_shown_timestamp
brx_state_globalElements
cmplz_functional – expiruje za 365 dní.
cmplz_statistics – expiruje za 365 dní.
cmplz_preferences – expiruje za 365 dní.
cmplz_marketing – expiruje za 365 dní.
 

Souhlas

Při první návštěvě mých webových stránek se zobrazí vyskakovací okno s vysvětlením o souborech cookie. Jakmile kliknete na “Uložit předvolby” nebo “Přijmám”, souhlasíte s tím, abych používal kategorie souborů cookie a zásuvných modulů, které jste vybrali ve vyskakovacím okně, jak je popsáno v těchto Zásadách používání souborů cookie. Používání souborů cookie můžete prostřednictvím prohlížeče zakázat, ale mějte na paměti, že mé webové stránky již nemusí fungovat správně.

Správa nastavení souhlasu

Načetli jste zásady používání souborů cookie bez podpory javascriptu. Na AMP můžete použít tlačítko pro správu souhlasu v dolní části stránky.

 

Povolení/vypnutí a vymazání cookies

Pomocí internetového prohlížeče můžete soubory cookie automaticky nebo ručně odstranit. Můžete také určit, že některé soubory cookie se nesmí ukládat. Další možností je změnit nastavení internetového prohlížeče tak, abyste při každém umístění souboru cookie obdrželi zprávu. Další informace o těchto možnostech naleznete v pokynech v nápovědě vašeho prohlížeče.

Upozorňuji, že mé webové stránky nemusí fungovat správně, pokud jsou všechny soubory cookie zakázány. Pokud soubory cookie ve svém prohlížeči odstraníte, budou po vašem souhlasu při další návštěvě mých webových stránek opět umístěny.

 

Vaše práva týkající se osobních údajů

V souvislosti se svými osobními údaji máte následující práva:

  • Máte právo vědět, proč jsou vaše osobní údaje potřeba, co se s nimi stane a jak dlouho budou uchovávány.
  • Právo na přístup: Máte právo na přístup ke svým osobním údajům, které jsou mi známy.
  • Právo na opravu: Máte právo své osobní údaje kdykoli doplnit, opravit, nechat vymazat nebo zablokovat.
  • Pokud mi udělíte souhlas se zpracováním vašich údajů, máte právo tento souhlas odvolat a nechat své osobní údaje vymazat.
  • Právo na přenos vašich údajů: máte právo vyžádat si od správce všechny vaše osobní údaje a předat je v plném rozsahu jinému správci.
  • Právo vznést námitku: můžete vznést námitku proti zpracování vašich údajů. Tomu vyhovím, pokud neexistují oprávněné důvody pro zpracování.

Chcete-li tato práva uplatnit, kontaktujte mě na email kamil@kamilvitek.cz. Viz kontaktní údaje na konci těchto Zásad používání souborů cookie. Pokud máte stížnost na to, jak nakládám s vašimi údaji, budu rád, když se mi ozvete, ale máte také právo podat stížnost dozorovému úřadu (Úřadu pro ochranu osobních údajů).

 

Kontaktní údaje

V případě dotazů a/nebo připomínek týkajících se mých zásad používání souborů cookie a tohoto prohlášení mě prosím kontaktujte prostřednictvím následujících kontaktních údajů:

Kamil Vítek
Riegrova 11
690 02 Břeclav
Česká republika
E-mail: kamil@kamilvitek.cz
Telefonní číslo: +420 731 217 789

Zpátky domů